Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 серпня 2020 р.

Чернігівський міський голова взяв участь у відкритті в місті нового виробництва з пошиття медичного захисного одягу

+23
+20

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Директор чернігівського підприємства Світлана Тітова_Толстік показує виріб зі зварними швамиДиректор чернігівського підприємства Світлана Тітова_Толстік показує виріб зі зварними швами
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Власник підприємства Олександр СоколовськийВласник підприємства Олександр Соколовський
Фото № 24
Фото № 25
Фото № 26

Минулого тижня у Чернігові відкрилося нове виробництво з пошиття медичного захисного одягу. Це ТОВ «ТК-Медзахист», яке входить до групи компаній «Текстиль-контакт». Створюється 30 нових робочих місць. Серед нового обладнання – шість сучасних спеціальних машин, які не зшивають тканину, а роблять зварний шов за допомогою ультразвуку. Така герметизація швів важлива у виробах для противірусного захисту. Відкриття нового виробництва 7 серпня відвідали чернігівський міський голова Чернігів Владислав Атрошенко, голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко, Президент торгово-промислової палати Константин Іванов.

- Власник підприємства Олександр Соколовський міг розмістити виробництво не в Чернігові, а в інших обласних центрах України. Але вибране було саме місто Чернігів. Я вважаю, що одним із чинників є те, що в нас досить розвиненою була легка промисловість, плюс тут створена школа по підготовці швачок, - зазначив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на підприємстві. - Я вдячний власнику за прийняте рішення. Можна тільки сподіватися, що цей напрямок буде мати розвиток. Що крім цих 30 робочих місць будуть створені додаткові робочі місця після розширення ринку збуту, - сказав він у коментарі журналістам.

Також міський голова повідомив, що обговорив з власником підприємства питання рівня заробітних плат на ньому.

- Є обґрунтування чому була низька заробітня плата – тому що одна й та сама людина працює, за словами власника, на декількох підприємствах по сумісництву. Поки що ми винесли це питання за дужки і вивчимо його окремо – зауважив очільник міста.

Як розповів присутнім власник підприємства Олександр Соколовський, сумарно інвестиції у нове виробництво склали до півмільйона євро. Промислові швейні машини для ультразвукового зварювання швів – німецького виробництва. Таке обладнання є новим для України, весь обсяг виробництва цих машин був зарезервований на ринок США.

Українське підприємство готове поставляти продукцію як на внутрішній, так і на зовнішній ринок, ертифікувавши організацію виробництва за вимогами міжнародних медичних стандартів і випускаючи до 20 тисяч виробів на місяць.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!