Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 серпня 2020 р.

Владислав Атрошенко: Успішна робота профспілок можлива в успішній країні

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 7 серпня взяв участь у відкритті в Чернігові ХХІХ звітно-виборної конференції Чернігівської обласної організації Профспілки працівників державних установ України. До речі, працівники Чернігівської міської раді в переважній більшості є членами цієї профспілки.

Очільник міста приєднався до всіх вітальних слів на адресу працівників профспілки та побажав у учасникам конференції злагодженої та плідної роботи.

Разом з тим, у вітальному слові до них він зробив наголос на більш глобальних питаннях.

- Успішна робота профспілок можлива в успішній країні. А з успішністю України останнім часом, м’яко кажучи, щось не дуже. По деяких опитуваннях, 80% молоді мріють отримати будь-яку освіту і швидше виїхати з України. Тут падіння економіки. Тут взагалі важко зрозуміти, чим ми на рівні Уряду займаємося окрім лікування ковіду. Тут жодної управлінської стратегії в тому, куди рухається країна, жодної стратегії в наукоємних галузях, аграрній, машинобудівній, будь-якій. На жаль, такі прикрі моменти трошки псують святковий настрій звітно-виборчої конференції. Тим не менше, хочеться добра нашим дітям, хочеться більш-менш прогнозованого майбутнього для нашої багатющої країни. Будемо сподіватися на краще. Я можу одне сказати: яким не буде майбутнє - воно буде таким, яким його зроблять українці. Нам наше майбутнє не зроблять ні американці, ні європейці, ні росіяни – тільки ми самі. Якщо ми це збагнемо – значить, вірогідність нормального майбутнього є, - підкреслив Владислав Атрошенко у своєму виступі.

У відкритті конференції взяли участь також голова Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук, голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко та делегати. За підсумками діяльності в звітному періоді кращі первинні, районні та міські організації та кращі працівники нагороджені відзнаками.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!