Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 серпня 2020 р.

Владислав Атрошенко: Будівельна галузь - надзвичайно важлива для всього міста

+45
+42

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24
Фото № 25
Фото № 26
Фото № 27
Фото № 28
Фото № 29
Фото № 30
Фото № 31
Фото № 32
Фото № 33
Фото № 34
Фото № 35
Фото № 36
Фото № 37
Фото № 38
Фото № 39
Фото № 40
Фото № 41
Фото № 42
Фото № 43
Фото № 44
Фото № 45
Фото № 46
Фото № 47
Фото № 48

У переддень Дня будівельника, який відзначається 9 серпня, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко особисто завітав привітати з професійним святом колективи кількох великих будівельних компаній Чернігова.

Зокрема, 6 серпня він зустрівся з колективом ДП «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК». А сьогодні, 7 серпня, на подвір’ї школи №1 привітав та вручив відзнаки кращим працівникам ТОВ "ФІРМА «МЖК-СЕРВІС»". Пізніше така ж зустріч пройшла з працівниками ТОВ "Житлобудсервіс" біля новозбудованого будинку по вул.Жабинського,2-В.

Звертаючись до будівельників, міський голова відзначав, що будівельна галузь - надзвичайно важлива для всього міста. Але важливо не тільки якісно будувати житло, а й влаштовувати благоустрій прилеглої території - адже це буде своєрідним кроком до людей, дозволить зробити новозбудований будинок більш привабливим, яскравим та сучасним. Він подякував кожному працівнику за вкладені у збудовані об'єкти Чернігова працю, знання і турботу.

- Місто буде тільки раде, якщо будуватиметься більше і якісніше житло, - зауважив міський голова.

У Чернігові такий напрямок діяльності, як будівництво житлових і нежитлових будівель, задекларували 123 зареєстрованих підприємства. Із них найбільших забудовників - до десятка. За даними управління державного архітектурно-будівельного контролю Чернігівської міської ради, за 2019 рік у нашому місті прийнято в експлуатацію 356 об’єктів. І серед них - 11 багатоповерхових житлових будинків, загальною площею понад 70 тисяч квадратних метрів. А також, зокрема, такий соціально важливий об'єкт, як дитячий садок-ясла в першому мікрорайоні житлового району «Масани».

За 7 місяців 2020 року прийнято в експлуатацію 74 об’єкти. З них - 7 багатоповерхових житлових будинків загальною площею 55 тис.кв.м.

Серед завершених будівництв вже цього року - багатоквартирний житловий будинок з вбудованими об’єктами соціальної інфраструктури по вул.Козацькій,15а; багатоповерховий житловий будинок з розміщенням торгово-офісних приміщень по вул.Генерала Бєлова,37, корп.6; багатоповерховий житловий будинок з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями по вул.Любецькій в третьому мікрорайоні житлового району «Масани»; багатоповерховий житловий будинок з вбудовано-прибудованими нежитловими та офісними приміщеннями по вул.Курсанта Єськова; багатоквартирний житловий будинок із приміщеннями соціально-побутового призначення по просп.Миру суміжно з автозаправною станцією «САТКО» та інші.

Генеральним планом розвитку Чернігова передбачено вводити в експлуатацію 100 тис.кв.метрів житла щорічно.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Фото прес-служби Чернігівської міської ради та Маріанни Харді

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!