Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 липня 2020 р.

У Чернігові цього року подано 82 проєкти Бюджету участі


Фото № 1

У Чернігові завершений прийом проєктів Бюджету участі (Громадського бюджету) цього року. Всього подано 82 проєкти, з них 48 - великих (з кошторисом від 300 тис. до 1,5 млн грн.) і решта – малі (до 300 тис. грн).

Зараз на порталі «Громадський проект. Чернігів» можна побачити тільки кількість проєктів, а також тематику, вартість та ім’я автора кожного з них. Назви ж і зміст відкриються перед загальноміським голосуванням.

До його початку кожен проєкт ще мають оцінити фахівці профільних підрозділів міської ради, зробивши висновок про реалістичність виконання і при потребі додавши свої зауваження. А також, вже маючи ці висновки, проекти розгляне Робоча група з питань реалізації громадського бюджету. І саме вона прийматиме рішення про допуск кожного проекту до загальноміського електронного голосування.

Попри те, що проєкти цього року подавалися пізніше, голосування заплановане на звичний термін – другу половину вересня.

Реалізація проєктів-переможців цього голосування відбудеться наступного року коштом міського бюджету. Загальна сума коштів, передбачена  цього разу на їх втілення – 21 мільйон гривень (1% від планових власних надходжень міського бюджету на цей рік).

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!