Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 липня 2020 р.

Щотижневий дайджест від КП «Муніципальна варта»

+14
+11

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17

Традиційно під час розширеної наради з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств Чернігівської міської ради 14 липня заслуханий звіт начальника КП "Муніципальна варта" Віталія Хрустицького про виконання приписів щодо порушень правил благоустрою на території міста Чернігова та виявлення нових зауважень за минулий тиждень.

За низкою адрес, де були зауваження, озвучені на нараді минулого тижня, недоліки вже виправлені. А саме -  відновлені лавочки та паркани, демонтовані непотрібні залишки колись поламаних металевих конструкцій, прибрані стихійні сміттєзвалища, відремонтовані дитячі пісочниці та гойдалки, скошена трава на прибудинковій території:

Переглядаючи світлини з нововиявленими випадками порушень благоустрою, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернув увагу на необхідність, зокрема: по вул. Полуботка, 24, пр-т Перемоги, 107 та вул. Савчука, 3 - відремонтувати дитячі гойдалки; на вул. 1 Гвардійської Армії,14, вул.Савчука, 5, пр-т Перемоги, 117 та вул. Гагаріна, 11, вул. Захисників України, 12, вул. Гагаріна, 2 та вул. Мстиславська 132-а - прибрати металеві та бетонні конструкції, відновити лавочки біля будинку. За адресою вул. Белова, 23 комунальному підприємству «ЖЕК-10» доручено відновити пошкоджені сміттєві урни біля дитячого майданчика.

- У нас нічого не міняється в нашій концепції питання прибирання міста, - зазначив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, підводячи підсумок побаченому у звіті. - У нас менше можливостей ніж в інших містах, тому ми повинні  намагатися зробити з меншим ресурсом наше місто більш привабливим. А в першу чергу це чистота. Я розумію, що це теж не безкоштовно, але разом з тим, за поставленої чіткої роботи дасть свій результат, - наголосив він.

Керівники ОСББ, ОЖБК та керуючих компаній повинні ретельно стежити за чистотою прилеглих до житлових будинків територій, а у випадку будь-яких порушень благоустрою - терміново наводити там лад, вимагає міський голова.

 - Нема коштів на дороговартісний майданчик – це одна справа, а будівельне сміття, залишки дерев, нескошена трава та безлад на території – зовсім інша. Якщо вони є - це значить, що ви не на своєму місці, - вкотре зазначив Атрошенко.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!