Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 липня 2020 р.

Чернігівський міський голова закликав Народних депутатів від Чернігівщини прозвітувати про зроблене для своєї області за рік роботи в Парламенті


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко публічно закликав усіх депутатів Верховної Ради України від Чернігівщини прозвітувати про зроблене за рік для області та Чернігова. Це звернення він зробив 14 липня на щотижневій розширеній нараді у міській раді, яка відбувається в присутності журналістів і транслюється онлайн.

- У нас в області є сьогодні унікальна можливість – у Парламенті її представляє сім Народних депутатів України. Це потужна сила. І я би просив кожного з них прозвітувати, що зроблено для Чернігівщини за рік роботи у Верховній Раді України, - наголосив він.

Свій заклик міський голова приурочив до річниці створення монобільшості в українському Парламенті. Це, за його словами, було унікальним шансом, великими можливостями, яких раніше ніколи не бувало в історії України.

Владислав Атрошенко зазначив, що тепер хотілося б побачити будь-який напрямок, де можна констатувати розвиток України. Зокрема, як міському голові йому важливо почути і побачити, що відбулося в Україні за рік у напрямку розвитку територій. Взагалі, яка державницька позиція по відношенню до розвитку різних по потенціалу областей.  

- Це є суттєва проблема для України. Якщо нічого не робити з боку держави в цьому питанні, то такі області як Чернігівська - у яких історично склалося так, що потужних підприємств ніколи не було, хіба що легка промисловість трошки ще лишається, - перспектива таких областей дуже і дуже туманна, - зазначив він.

Завдання будь-якої влади – підвищення добробуту громадян. А що відбулося в нас у напрямку підвищення добробуту громадян, лишається питанням, зауважив очільник міста.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!