Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 липня 2020 р.

Увага! З 8 липня – перекриття руху автотранспорту на вул. Шевченка


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Згідно з рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 7 липня, для проведення ремонтних робіт на тепловій мережі, що перетинає проїжджу частину вул. Шевченка в районі житлового будинку № 47, акціонерному товариству  «Облтеплокомуненерго» дозволено перекриття руху автотранспорту по вул. Шевченка (від вул. Олега Міхнюка до вул. Олександра Молодчого) з 08.00 год. 08 липня 2020 року по 20.00 год. 15 липня 2020 року.

 - Перекриття цієї проїжджої частини зумовлене тим, що нашим товариством заплановано заміну ділянки тепломережі діаметром 200 мм, яка проходить від котельні і до сервісного центру МВС. Тривалість виконання робіт - через те, що по маршруту проходження тепломережі знаходиться велика кількість комунікацій: газопровід, лінії зв’язку та лінії електропередач. Тому виконання робіт важкою технікою є неможливим і потрібно проводити розкопку вручну, - зазначив директор технічний товариства «Облтеплокомуненерго» Петро Мазяр.

У зв’язку з перекриттям руху автотранспорту вносяться наступні тимчасові зміни у роботу громадського транспорту  м. Чернігова:

  •  тролейбуси маршруту № 1 рухатимуться від залізничного вокзалу за своїм маршрутом, потім з проспекту Миру по проспекту Перемоги, вулицях Молодчого, Шевченка і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках, при цьому зупинки «вул. Кирпоноса», «Драмтеатр», «вул. Шевченка», «Красний міст» обслуговуватись не будуть.
  •  тролейбуси маршрутів № 8 і № 9 тимчасово припиняють рух за своїми маршрутами до закінчення перекриття руху автотранспорту по вулиці Шевченка. Відповідно буде збільшено кількість тролейбусів на маршруті № 9-а;
  •  автобуси маршруту № 7 рухатимуться за своїм маршрутом по проспекту Перемоги до перехрестя з вулицею Молодчого, потім по вулицях Молодчого, Гетьмана Полуботка, Міхнюка, Шевченка і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках;
  • автобуси маршрутів № № 16, 27, 30 і 44 рухатимуться за своїми маршрутами по вулиці Шевченка до перехрестя з вулицею Молодчого, потім по вулицях Молодчого, Гетьмана Полуботка, Міхнюка, Шевченка і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках.

Зупинки «Красний міст» з обох боків обслуговуватись не будуть.

Враховуючи завантаженість вулиць Міхнюка, Молодчого, Гетьмана Полуботка під час організації об’їзду перекритої ділянки на вул. Шевченка, можливі збої у роботі громадського транспорту.

Просимо врахувати це при плануванні своєї поїздки та заздалегідь виходити на найближчу зупинку.

На зазначеній ділянці будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції у м.Чернігові.

Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції забезпечить нагляд за організацією руху транспорту.

Управлінням транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради на час перекриття буде внесено зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу "Дитинець"

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!