Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2020 р.

Доповнено перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади, що підлягають приватизації

Перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2020 році доповнено ще двома об’єктами. Такі рішення(1, 2) були прийняті 25 червня на засіданні 54 сесії Чернігівської міської ради. Відповідно до них, до загального переліку додані:

 - Нежитлове приміщення, за адресою вул. Козацька, 28. Приміщення розташоване у цоколі п’ятиповерхового житлового будинку. Площа - 622,3 кв.м;

 - Об’єкти нерухомості з огорожею за адресою вул. Толстого, 25: основна будівля (167,2 кв.м); гараж (18,1 кв.м); гараж (18,1 кв.м); огорожа (7,25 м.п).

Метою прийняття рішення є активізація приватизації та збільшення надходження коштів від продажу об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова до міського бюджету, зменшення витрат на утримання та оптимізація структури комунальної власності.

Переглянути докладну інформацію про всі об’єкти комунальної власності територіальної громади Чернігова можна у розділі «Об'єкти комунальної власності» на веб-порталі Чернігівської міської ради, скориставшись, зокрема, розміщеною там інтерактивною картою. Ознайомитись з об’єктами можна і за місцем їх розташування, попередньо узгодивши дату та час у фонді комунального майна міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!