Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 червня 2020 р.

У Чернігівській міській раді створено депутатську групу «Рідний дім»


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

У Чернігівській міській раді створено міжфракційну депутатську групу «Рідний дім». Про це під час сесійного засідання ради 25 червня оголосила голова цієї групи депутатка Регіна Гусак.

До складу групи також увійшли Наталія Хольченкова, Василь Білогура, Вікторія Овчаренко, В‘ячеслав Летута, Сергій Кириєнко та Володимир Коваленко.

Як говориться в заяві про створення групи, за останні 4,5 роки в Чернігові відбулися яскраві та кардинальні зміни, які високо цінують чернігівці, гості міста, а також різноманітні рейтингові агенства. Зокрема, в щорічному муніципальному опитуванні Чернігів піднявся з 20-го місця за результатами 2015 року на 2-3 місця за підсумками 2019-го. Це - об‘єктивний результат роботи команди міського голови, для якої слова - завжди означає діло.

Мета депутатської групи «Рідний дім» – продовження розвитку Чернігова та підтримка курсу, який проводиться Владиславом Атрошенком спільно з командою у виконавчих органах влади та депутатським корпусом.

Під час виступу Регіна Гусак заявила, що міжфракційна група відкрита для приєднання інших депутатів, які підтримують озвучені цілі та принципи.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!