Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 червня 2020 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Положення та встановлення тарифів на платні послуги, які надаються закладами охорони здоров’я - комунальними некомерційними підприємствами Чернігівської міської ради»

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Положення та встановлення тарифів на платні послуги, які надаються закладами охорони здоров’я - комунальними некомерційними підприємствами Чернігівської міської ради» розроблений управлінням  охорони здоров’я Чернігівської міської ради.

Проєкт  спрямований на врегулювання питання встановлення на економічно обґрунтованому рівні тарифів на платні послуги, які надаються комунальними некомерційними підприємствами Чернігівської міської ради та передбачає:

-   недопущення необґрунтованого зростання вартості платних послуг;

-   залучення альтернативних та дозволених законодавством джерел фінансування закладів охорони здоров’я м. Чернігова;

- покращення матеріально-технічної бази, прозорий механізм застосування тарифів, контроль за формуванням економічно обґрунтованих тарифів.

Підставою для розробки проєкту є Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», постанова КМУ України від 27.12.2017 № 1075 «Про затвердження Методики розрахунку вартості послуги з медичного обслуговування», постанова Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 р. № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» ( зі змінами).

Проєкт  разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проєктів регуляторних актів».

З текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна  ознайомитися також в управлінні охорони здоров’я Чернігівської міської ради за адресою: 14005, м. Чернігів, проспект  Миру, 44.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються в управлінні охорони здоров’я Чернігівської міської ради у письмовій формі, протягом місяця з дня оприлюднення на  адресу розробника: 14005, м. Чернігів, проспект  Миру, 44 (відповідальна особа – Кухар В.В.).

 

 

Начальник управління
охорони здоров’я
Чернігівської міської ради                                                                           В. КУХАР

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!