Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 червня 2020 р.

До уваги водіїв! Перекриття руху автотранспорту на вулицях І.Мазепи, Київській, Доценка, Князя Чорного


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Сьогодні, 18 червня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради надав дозвіл на перекриття руху автотранспорту на чотирьох вулицях. Це необхідно для запобігання виникнення аварійних ситуацій та якісного виконання робіт.

1) З 8.00 год. 29 червня по 20.00 год. 31 серпня перекриватиметься рух автотранспорту на вул.Івана Мазепи, а саме на перетині дороги, яка будується на вул.Текстильників. Там проводитимуться будівельні роботи на об’єкті «Будівництво автомобільної дороги для під’їзду з вул. Івана Мазепи до житлового району по вул.Текстильників».

За словами начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослава Куца, там облаштовуватимуть круговий рух автотранспорту. Разом з цими роботами перероблятимуть тролейбусні лінії та завершуватимуть прокладання колектору зливової каналізації, що вимагає земляних робіт на кількаметровій глибині. У зв’язку з цим, на цій ділянці не матимуть можливості їздити тролейбуси - але інший транспорт, включаючи автобуси міських маршрутів, проїжджати зможе.

Заступник міського голови Олександр Ломако, який проводив засідання виконкому, дав доручення посилити забезпечення громадським транспортом автобусних маршрутів на цьому напрямку, щоби компенсувати тимчасову відсутність тролейбусів і чернігівці не відчули серйозних незручностей. Адже ця ділянка з досить інтенсивним тролейбусним рухом.

(схема у більшому розмірі буде додана пізніше):

2) Для проведення прокладання підземного газопроводу середнього тиску, яке буде здійснюватися з 8.00 год. 22 червня по 20.00 год. 23 червня, перекриватиметься рух автотранспорту по вул. Київській (від вул.77 Гвардійської дивізії до вул.Грибоєдова).

3) Рух автотранспорту з 20.00 год. 19 червня по 10.00 год. 20 червня перекриватиметься і по вул.Доценка (від вул.Рокоссовського до вул.Космонавтів). Акціонерне товариство «Облтеплокомуненерго» проводитиме там аварійні ремонтні роботи.

4) Також з 8.00 год. 22 червня по 20.00 год. 10 липня перекриватиметься вул.Князя Чорного (від вул.Князя Чорного,4 до вул.Толстого, це підйом вздовж Єлецького монастиря). Там будуватимуть централізовану каналізацію для вулиць Сіверянської, Ватутіна, Фабричної, Василенка, Колоскових, Толстого, 19а, 27а. Це будівництво - реалізація мешканцями міської Програми розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору м. Чернігова на 2016-2020 роки ("програми 80/20"). 

На зазначених ділянках будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції у м.Чернігові.

Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції забезпечить нагляд за організацією руху транспорту.

Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради на час перекриття цих вулиць внесе зміни в маршрутну мережу громадського транспорту, про що буде повідомлено додатково.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!