Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 червня 2020 р.

У Чернігові 12 червня стартує "Зелена сцена"


Фото № 1

У Чернігові з 12 червня стартує щорічний культурно-соціальний проєкт під відкритим небом "Зелена сцена". Проходитиме свято протягом трьох днів. Це вже дев’ятий фестиваль, який об’єднує українську творчу молодь різних напрямків: акторів, музикантів, художників, фотографів, поетів, майстрів хенд-мейд. "Зелена сцена" проводиться з 2011 року у вигляді щотижневого міні-фестивалю.

Цими вихідними на чернігівців та гостей міста чекають: україно-кубинський септет "Latin Legacy", молода українська музика – "Колір" з Одеси та "Хмарно з проясненнями" з Києва, поетично-музичний проєкт і презентація книг. Також фотовиставки, кінопокази, майстер-класи, активності для дітей, працюватиме дискусійна площадка і арт-ярмарок.

Сьогодні культурно-соціальний проєкт розпочинається о 17.30 - виставки, а концертна програма - о 18.30.

Як відомо, за рішенням Уряду та відповідно до розпорядження міського голови, з 10 червня, зокрема, дозволене проведення культурних заходів на свіжому повітрі, але з дотриманням всіх обмежувальних заходів.

"З великими обмеженнями і дотриманням соціальної дистанції, але тим не менш три дні в нашому місті буде справжнє свято, - прокоментувала заступник начальника управління культури і туризму Чернігівської міської ради Катерина Литвин.

За її словами, в рамках фестивалю перші випускники першої сертифікованої школи гідів Чернігова 13 червня проведуть свої авторські екскурсії для всіх бажаючих. Початок о 17.30.

Тож запрошуємо всіх бажаючих долучитися до свята!

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!