Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 червня 2020 р.

Гордість міста-2020. У Чернігові визначені переможці конкурсів та учнівських олімпіад


Фото № 1

У Чернігові визначили переможців Всеукраїнського етапу мовно-літературного конкурсу ім.Т.Г.Шевченка та переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад (диплом І ступеня), ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України (диплом І ступеня).

"Традиційно наприкінці навчального року в Чернігівській міській раді відзначаємо учнів, що досягли значних успіхів у навчанні, їхніх вчителів та батьків. Під час зустрічі талановитих дітей вітає міський голова і вручає їм стипендії та пам'ятні подарунки.

На жаль, цього року через епідемію Covid-19 урочистості скасовані. Загальнонаціональний карантин вніс суттєві корективи і в проведення всеукраїнських учнівських предметних олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України.

Хоча чернігівські школярі впевнено претендували на призові місця, з огляду на карантин ці інтелектуальні змагання не дійшли до фіналу і обмежилися обласним етапом.

Сподіваюся, заслужена винагорода - стипендія Чернігівської міської ради стане для дітей дієвою підтримкою та спонукатиме до нових успіхів і перемог", - прокоментував начальник управління освіти міської  ради Василь Білогура.

Тож вітаємо найуспішніших учнів Чернігова та вчителів, які повірили в їх талант та допомогли досягти таких перемог!

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!