Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 липня 2020 р.

Нагадуємо: 10 липня - останній день прийому проєктів Бюджету участі в 2020 році!


Фото № 1

Сьогодні, 10 липня - останній день прийому проєктів Бюджету участі (Громадського бюджету) в цьому році. Подавати їх можна було з 15 червня. Поспішіть!

Для подачі проєкту необхідно зареєструвати його в електронній системі "Громадський проект". Після цього друковані оригінали та електронні версії подаються до відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул. Шевченка,9). (Телефони для довідок: (0462) 67-64-76, (0462) 67-70-64. Електронна адреса: [email protected]).

Колись Чернігів став першим містом в Україні, яке запровадило Бюджет участі на практиці. Цього року проєкти Бюджету участі в нашому місті прийматимуться вже вшосте.

Ознайомитися з тими проєктами, які подавалися в минулому році, набрали найбільшу кількість голосів під час загальноміського голосування і в 2020 вже реалізуються коштом міського бюджету, можна як на платформі "Громадський проєкт", так і на вебпорталі Чернігівської міської ради у розділі "Бюджет участі".

Ідея Громадського бюджету полягає в тому, щоб підвищити громадську активність та надати можливість чернігівцям розподіляти частину коштів з міського бюджету на власний розсуд для вирішення найбільш актуальних проблем міста. У Чернігові таким чином розподіляється 1% міського бюджету. І цього року на пропозиції мешканців буде спрямовано 21 млн грн. 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!