Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 червня 2020 р.

7 червня - офіційне відкриття пляжного сезону у Чернігові

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Чернігів готується до відкриття пляжного сезону-2020.

Офіційне відкриття купального сезону на міському пляжі «Золотий берег» відбудеться у неділю, 7 червня, о 12.00 год.

Щоб свято пройшло весело, драйвово та яскраво, управління культури та туризму спільно з  управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради підготували низку цікавих та різноманітних заходів. Для гостей міського пляжу виступатимуть танцювальні колективи, вокалісти та інші виконавці Міського Палацу культури ім.В.Радченка. Дітей розважатимуть аніматори. Також проходитимуть спортивні тренування, ігри з міні-футболу, баскетболу, тенісу.

Деталі про підготовку до роботи цього інфраструктурного обєкту та прийому відпочивальників розповів директор комунального підприємства «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради Микола Гоголь у програмі «Вечірній Чернігів» на телеканалі «Новий Чернігів».

За його словами, на сьогоднішній день на пляжі проводяться активні роботи з відновлення інфраструктури, прибирання території, фарбування та ремонту конструкцій. Завозяться матеріали, які необхідні для роботи пляжу на сезон. Підприємці готують до роботи фудзону. На жаль, погодні умови не дають змоги провести роботи з просіювання піску на березі. Вдалося лише провести поверхневу чистку від різного сміття, скла, каміння та інших речей. Додатково його завозити не будуть, він у хорошому стані і його достатньо. 

З новинок цього сезону – нове і більш зручне огородження місця для купання малечі.

Детальніше у відеосюжеті.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!