Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 травня 2020 р.

Будівництво сучасного спортмайданчика у дворі першої школи завершать швидше

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Чернігівський міський голова 21 травня особисто перевірив хід робіт на кількох об’єктах міського будівництва цього року. Зокрема – на території школи №1, де замість старого і вже малопридатного до експлуатації баскетбольного майданчика зараз будують два сучасні, для баскетболу і стрітболу.

Про це будівництво ми вже розповідали раніше. На той час це будівництво планувалося як розподілене на 2 роки. Але зараз за ініціативою чернігівського міського голови зроблені коригування з тим, щоби виконати весь проєкт за один сезон і не залишати у шкільному дворі незавершеного будівництва на зиму. Про те, що саме для цього довелося змінити, Владислав Атрошенко розповів журналістам під час візиту на будівництво.

- Цей майданчик досить тривалий час був у занедбаному стані, але користувався популярністю в баскетболістів Чернігова. Це я точно знаю, оскільки навіть особисто маю знайомого, якому 44 роки і який займався баскетболом зі своїми друзями саме на цьому майданчику. Зараз у наших планах закінчити його будівництво за один рік і відтворити не тільки баскетбольний, а ще й додати до нього стрітбольний майданчик. Але не вистачало коштів. І ми важко, але прийняли-таки рішення як це зробити за рахунок економії й перерозподілу коштів з інших об’єктів, а також трошки змінивши цей проєкт. По початковому проєкту гаражі тут закривалися металопрофілем, а тепер ми вирішили зафарбувати цю стіну. Я пропоную взагалі зробити одну композицію – на стінах цих гаражів і тих, що в торці і вже не відносяться до школи. За рахунок цього, я думаю, вдасться здешевити це будівництво на декілька сотень тисяч гривень і закінчити в цьому році. Додатковий спортмайданчик - це буде і для школи плюс, і дорослі зможуть ним користуватися, - сказав він.

На запитання, чи задоволений він на цьому об’єкті станом і якістю робіт, міський голова відповів:

- Усі підрядники, які працювали в місті, на сьогодні розуміють, що вимоги до виконання робіт є стандартно високими. І намагатися робити якусь халтуру – собі дорожче, тому зараз цим вже ніхто не займається.

Також цього дня Владислав Атрошенко перевірив сьогоднішній стан робіт з термомодернізації міського пологового будинку і прокладання магістрального водопроводу та каналізаційного колектору на вулиці Київській. Про це – в наших наступних матеріалах.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу «Дитинець»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!