Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 травня 2020 р.

Для проведення дорожніх робіт 21 травня планується перекриття ділянки вул. Кирпоноса від Магістратської до вул. Шевченка


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

21 травня з 9.00 год. до 20.00 год. для проведення дорожніх робіт планується перекриття ділянки вул. Кирпоноса в м. Чернігові від вул. Магістратської до вул. Шевченка.

У зв’язку з цим тролейбуси маршрутів № 1 і № 9 від зупинки «Дитячий світ» рухатимуться до зупинки «гот. «Україна» по проспекту Перемоги, потім до мікрорайону «П’ять кутів», по вулицях О. Молодчого, Шевченка і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках.

Звертаємо увагу, що зупинки громадського транспорту «вул. Кирпоноса», «Драмтеатр», «вул. Шевченка» і «Красний міст» тролейбусними маршрутами № 1 та № 9 тимчасово не будуть обслуговуватись. Прохання взяти це до уваги та заздалегідь планувати свій час.

Як ми вже інформували раніше, минулого року на цій та прилеглих ділянках вулиць після проведення заміни старих підземних мереж були зроблені основа дорожнього покриття та нижній шар асфальту. Відповідно до проєкту робіт, фінальний шар асфальту робиться на наступний рік, щоб можна було врахувати та виправити всі нерівності дороги від просідання ґрунту. 

За інформацією Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!