Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 травня 2020 р.

Дайджест від КП «Муніципальна варта»

+10
+7

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13

Після тривалої перерви, пов'язаної з карантинними обмеженнями і більшою актуальністю інших тем, 19 травня на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді знову була заслухана інформація керівника КП «Муніципальна варта» Віталія Хрустицького про приписи щодо порушень правил благоустрою на території міста.

Серед виконаних приписів на прибудинкових територіях багатоповерхівок - відновлені паркани, дитячі майданчики та лавки, прибране сміття, гілля, було демонтовано бетонні та металеві конструкції.

Під час перегляду світлин з порушеннями правил благоустрою начальником КП «Муніципальна варта» вкотре було наголошено на необхідності відповідниим службам своєчасно вивозити гілля після обрізки дерев. 

Серед нових зауважень, зокрема, зарості трави по вул. Заводській, 26 та пошкоджені лавки за адресами вул. Шевченка 37, Захисників України 11-б, Рокоссовського 58, Незалежності 82. По вул. Любецькій 11 та вул. Мстиславській 132-а  доручено відремонтувати паркани біля житлових будинків. Також необхідно по ряду адрес провести демонтаж металевих та бетонних конструкцій та відновити споруди на дитячих майданчиках.

- Прохання підтримувати чистоту, а керівникам житлово-комунальних підприємств на своїх територіях контролювати виконання правил благоустрою особисто, - про цю свою вимогу до керівників ЖЕКів, керуючих компаній та ОСББ чернігівський міський голова нагадав, підводячи підсумок доповіді.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!