Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 квітня 2020 р.

Сесія Чернігівської міської ради відбудеться з додатковими обмежувальними заходами


Фото № 1

У березні сесійне засідання Чернігівської міської ради було скасоване через карантинні застереження, але наступна, квітнева сесія – готується. Швидше за все, вона відбудеться в сесійному залі міської ради. Але в якості застережного заходу депутати сидітимуть не поруч один з одним, а на більшій відстані, розосередившись по всьому залу.

Чернігівський міський голова на щотижневій нараді в міській раді 7 квітня звернувся до решти чернігівців з особистим проханням не приходити не це сесійне засідання, щоб не збільшувати небезпеку зараження і не наражатися на неї самим. Таке прохання – разове виключення, викликане особливою ситуацією, підкреслив він. Після карантину міська рада обов’язково повернеться до свого постійного стандарту сесійних засідань, на які всі громадяни можуть як вільно прийти, так і взяти слово.

Варіант проведення сесії в режимі телеконференції наразі ще розглядається – але, швидше за все, таким шляхом не підуть. Вивчать і можливість електроннного голосування депутата не з депутатського сектору, а з іншого місця в залі. Та теж, вірогідніше, голосуватимуть просто підняттям рук - адже витрати на таке додаткове обладнання зараз явно не на часі. Тим більше, що система і знадобиться всього раз чи два, зауважив міський голова.

Графік засідань постійних комісій перед сесією буде складений так, щоби вони могли відбуватися у великому приміщенні, де скупченню людей вдавалося би запобігти.

Слідкувати за перебігом сесійного засідання, як і завжди, можна буде онлайн на сайті міської ради або на сторінці «Прес-служба Чернігівської міської ради» в соцмережі Facebook.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!