Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 квітня 2020 р.

6 квітня завершується опалювальний сезон у Чернігові (РОЗПОРЯДЖЕННЯ)


Фото № 1

Як і було анонсовано, у Чернігові з 6 квітня в будівлях житлового фонду та інших споживачів припиняється постачання теплової енергії. Розпорядження про завершення опалювального сезону 2019-2020 років підписав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 31 березня.

Разом з цим, до закладів охорони здоров’я міста постачання теплової енергії продовжиться.

Домогосподарствам, що використовують індивідуальне опалення, рекомендується завершити опалювальний період не пізніше 15 квітня.

Управлінням праці та соціального захисту населення Деснянської та Новозаводської районних в місті Чернігові рад необхідно здійснювати перерахунок субсидій та пільг з урахуванням вимог чинного законодавства.

ерівникам АТ «Облтеплокомуненерго», КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова», ПП «Спеціальна енергетична компанія», підприємствам і організаціям міста, що мають на балансі відомчі котельні, доручено завершити опалювальний сезон 2019-2020 років з наступного понеділка. Крім того, вони мають розпочати ремонт технічного обладнання та теплових мереж з метою підготовки їх до наступного осінньо-зимового сезону.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!