Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 березня 2020 р.

Не впадати в паніку, зберегти себе і місто, - Владислав Атрошенко звернувся до чернігівців


Фото № 1

- Шановні чернігівці! Будь ласка, дотримуйтеся всіх можливих і неможливих застережень щодо мінімізації розповсюдження коронавірусу. По можливості – в кого є ця можливість – знаходьтеся вдома. Пікніки у складі 5, 7, 10 чоловік – це зайві ризики. Ви наражаєте себе на ризик захворіти непередбачуваною тяжкою хворобою. Шашлик не вартує таких подальших наслідків! – з таким закликом звернувся до чернігівців під час щотижневої розширеної наради в міській раді Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Разом з тим, він попросив містян бути відповідальними в усьому. Не лише в поведінці щодо них особисто, а і в інших діях, важливих для завтрашнього дня всієї громади. Зокрема – сплачувати комунальні платежі, щоби вберегти систему комунального господарства в місті від колапсу.

- Я звертаюся до всіх чернігівців. Це надзвичайно серйозний і відповідальний для кожного з нас період, – наголосив він. - Нам треба втримати ситуацію з епідемією. І в разі, якщо буде хвиля захворюваності – щоб вона не була дуже високою і ми по лінії медицини справилися. Одночасно треба не покласти повністю бізнес. І одночасно - втримати напрямок житлово-комунального господарства, бо там також працюють люди, треба закуповувати пальне, треба розраховуватися з постачальниками запчастин і так далі. Тому я дуже прошу, не слухайте закликів не платити. Так, поточна ситуація надзвичайно складна. Складна для бізнесу, складна для людей старшого віку. Але я просив би надзвичайно відповідально ставитися до питання комунальних платежів. Повірте: як міський голова, як людина я розумію ті фінансові складнощі, які сьогодні переживають соціально незабезпечені верстви населення. Особливо – одинокі люди старшого віку, або ті, хто зараз втратили роботу. Це страшна ситуація. Але нам потрібно все-таки не впасти в колапс неплатежів і не піти взагалі під укіс, - звернувся мер до чернігівців.

Міський голова закликав усіх підлеглих не залишатися осторонь, а теж принагідно доносити цю думку до всіх містян. Адже в тому, щоби місто пережило важкі часи з найменшими втратами, зацікавлена вся чернігівська громада.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу "Дитинець"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!