Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 березня 2020 р.

Відсьогодні у будівлях підприємств, установ та організацій Чернігова припиняється теплопостачання


Фото № 1

Весняне вимкнення опалення в будівлях міські чиновники та комунальники почали з себе, тобто з комунальних адміністративних приміщень - як і обіцяв чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на розширеній щотижневій нараді 10 березня.

Отже, з 27 березня в будівлях підприємств, установ та організацій комунальної власності Чернігова припиняється постачання теплової енергії. Це НЕ стосується закладів охорони здоров’я та житлового сектору. Відповідне розпорядження міський голова підписав 26 березня.

Цим документом доручено керівникам АТ «Облтеплокомуненерго», КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова», ПП «Спеціальна енергетична компанія» припинити постачання теплової енергії до цих будівель. Це здійснюється на виконання розпорядження міського голови від 13 березня 2020 року № 31-р «Про заходи щодо запобігання поширенню в м. Чернігові коронавірусу COVID-19» та пропозиції міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Керівники підприємств, установ та організацій комунальної власності міста Чернігова повинні забезпечити завчасне повідомлення теплопостачальних організацій щодо припинення постачання теплової енергії до відповідних будівель.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!