Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 березня 2020 р.

Медиків та працівників комунальної сфери в Чернігові до роботи підвозитимуть організовано


Фото № 1

Попри те, що в Чернігові цими вихідними, а також від 25 березня й до кінця карантину тимчасово не працюватиме громадський транспорт, медиків, співробітників комунальних підприємств, соціальної сфери (геріатричного пансіонату, УПСЗН та територіальних центрів соціального обслуговування) підвозитимуть організовано до і з місця роботи згідно з графіком.

Позачерговий виконком міської ради 20 березня затвердив рішення «Про забезпечення підвозу працівників, підприємств, установ та організацій комунальної форми власності до робочих місць". Рішення юридично дозволяє КП «ЧТУ» здійснювати перевезення в цей час. Будуть задіяні й приватні перевізники, які мають отримати чіткі вказівки від профільного заступника міського голови.

- Приблизно пропорційно будуть автобуси розподілені по обсягу перевезень на кожного перевізника. Порядок дуже простий: відповідна локація, відповідний графік у скільки там повинен бути автобус, кількість людей, яку потрібно перевезти, і кількість автобусів, які потрібні для перевезення. І повинна бути чітка диспетчеризація на випадок, якщо стануться поломка чи будь-які речі на маршруті. Будь-який чи то головний лікар, чи начальник комунального підприємства повинен чітко орієнтуватися, які водій, номер автобуса і де вони знаходяться, - коментує рішення виконкому Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова

Окрім того, на період відсутності громадського транспорту для допомоги роботі соціальних працівників, які обслуговують одиноких недієздатних громадян на дому, до районних терцентрів соціального обслуговування населення в Чернігові «прикріплені» додатково більшість службових автомобілів управлінь міської ради.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу "Дитинець"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!