Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 березня 2020 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про визначення відновної вартості зелених насаджень для міста Чернігова»

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради

«Про визначення відновної вартості зелених насаджень для міста Чернігова»

 

        На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про визначення відновної вартості зелених насаджень для міста Чернігова» та аналіз регуляторного впливу цього акта, розроблений управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

        Проєкт регуляторного акта спрямований на перегляд розміру плати відновної вартості зелених насаджень для його актуалізації та збільшення надходжень до міського бюджету коштів, які спрямовуються на відновлення зелених насаджень.

        Підставою для розробки проєкту рішення є Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанова Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» та наказ Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 14 грудня 2006 року № 414 «Про затвердження Методики визначення відновної вартості зелених насаджень».

        Проєкт рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради (www.chernigiv-rada.gov.ua) у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

        Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: вул. Реміснича, 19, м. Чернігів, 14000; e-mail:[email protected]; відповідальна особа – Ярослав Куц).

 

Начальник управління житлово-

комунального господарства

Чернігівської міської ради                                                                                                                                                  Я. КУЦ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!