Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 березня 2020 р.

У громадському транспорті Чернігова проводять періодичну дезинфекцію

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Для запобігання інфекційному захворюванню на коронавірус під час пасажирських перевезень у громадському транспорті Чернігова мають вживатися профілактичні заходи. Згідно з дорученням чернігівського міського голови, начальник міського управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку видав 4 березня відповідний наказ, зміст якого доведений до всіх міських перевізників. Серед  заходів - обов'язкове провітрювання салону транспортного засобу на всіх кінцевих зупинках, а в кінці зміни - обов'язкове вологе прибирання з використанням засобів дезінфекції, що дозволені законодавством до застосування. Перевізників зобов'язано забезпечити працівників цими засобами.

Про те, як відбувається дезінфекція міських тролейбусів та автобусів на комунальному підприємстві "Чернігівське тролейбусне управління" розповів і показав сьогодні журналістам виконуючий обов'язки керівника цього КП Руслан Ємець.

 - Стандартно у нас на підприємстві проходять планові мийки машин і при прибиранні салонів ми використовуємо дозволені хлорні засоби: промиваються сидіння та місця, з якими контактують пасажири. Пасажирський салон повністю обробляється у всіх машинах. Це робили й раніше, але раз на тиждень, - зазначив він. 

Також на КП "ЧТУ" періодично оброблятимуть рухомий склад більш ретельно, за допомогою спеціального обладнання. Для обробки використовується спеціальний сертифікований розчин нового покоління, який не залишає запаху і має дезінфікуючі, дезодоруючі, миючі властивості та після пролонгованої дії не потребує змивання.

На фото і відео - така спеціальна обробка тролейбусів 5 березня.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відео телеканалу "Дитинець"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!