Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 лютого 2020 р.

Комунальні служби Чернігова чистять тротуари та решітки зливових мереж від снігу


Фото № 1

У Чернігові комунальні служби 24 лютого з п'ятої години ранку, коли розпочався мокрий сніг, почали чистити дороги, зупинки громадського транспорту, тротуари й решітки зливових мереж від снігу. 

Трактори комунального підприємства "АТП-2528", які чергували у нічну зміну, виїхали працювати на дороги і тротуари. Загалом було задіяно 19 одиниць техніки (+1 навантажувач суміші на підприємстві) і 39 прибиральників на зупинках громадського транспорту та переходах.

Дві бригади працівників дільниці очисних споруд і зливової каналізації КП "АТП-2528" прибирали сніг з решіток зливових мереж у найпроблемніших місцях. Зокрема, на вулицях Козацькій та Інструментальній, на ділянці проспекту Перемоги (малий проспект) в районі вулиці Рокоссовського, на проспекті Перемоги біля басейну, а також в мікрорайоні Масани. На зливових мережах загалом розміщено 1239 решіток. Упродовж безсніжної зими усі вони, а також 872 зливові колодязі профілактично чистилися працівниками дільниці.

Сьогодні у денну зміну на дорогах і тротуарах міста працюватиме 17 одиниць техніки (9 машин, 7 тракторів та 1 навантажувач). Крім того, 39 прибиральників працюватимуть на зупинках громадського транспорту та переходах.

За повідомленням КП "АТП-2528"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!