Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 лютого 2020 р.

Заміна водогону по вул. Промисловій: на другій ділянці роботи триватимуть до 31 травня


Фото № 1
Фото № 2

У Чернігові на вул. Промисловій від перехрестя вул. Промислової з вул. Попудренка до перехрестя з вул. Музичною з 2 березня по 31 травня 2020 року включно буде цілодобово перекрито рух автотранспорту для проведення робіт на водопровідній мережі комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради. Відповідне рішення прийняв 20 лютого виконком міської ради.

Нагадаємо, рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про перекриття руху автотранспорту» №11 від 16 січня 2020 року, було надано дозвіл КП «Чернігівводоканал» на цілодобове перекриття руху автотранспорту в м. Чернігові на вул. Промисловій від житлового будинку № 12 по вул. Попудренка (включно з перехрестям вул. Промислової з вул. Попудренка) до перехрестя з вул. Музичною з 27 січня 2020 року по 01 березня 2020 року включно, для проведення робіт на водопровідній мережі підприємства.  Роботи на частині ділянки, що була перекрита відповідно до вищезазначеного рішення, по вул. Попудренка від житлового будинку № 12 до перехрестя з вул. Промисловою будуть завершені до 01 березня 2020 року.

На іншій частині ділянки, по вул. Промисловій від перехрестя з вул. Промисловою до перехрестя з вул. Музичною, роботи ще тривають і, за попередніми прогнозами, мають завершитись лише 31 травня 2020 року.

- На ділянці  вул.Попудренка – вул.Промислова, буде замінено 830 метрів магістрального трубопроводу питної води діаметром 500 мм. Заміняється труба металева 1979 року закладки, вона проіснувала неповних 41 рік і повністю вийшла з ладу. На цій ділянці було безліч поривів, які фактично унеможливлювали її подальші ремонти. Тому знайшли на це кошти і  проводиться заміна - разом з заміною колодязів на сучасні залізобетонні. Відповідно, оновлена і вся запірна арматура. І я повторюю, що найголовніше – замінений магістральний трубопровід довжиною 830 метрів на сучасний пластиковий, який сертифікований для транспортування питної води. За очікуваннями фахівців, він пролежить не менше 50-60 років, - прокоментував це рішення на засіданні виконкому чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

На час перекриття руху на ділянці з виконанням робіт будуть встановлені дорожні знаки згідно схеми організації дорожнього руху, погодженої в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові:

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!