Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 лютого 2020 р.

Погоджувальна рада затвердила питання 52 сесії міської ради


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Засідання Погоджувальної ради перед проведенням 52 сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання відбулося сьогодні, 17 лютого. Головував на засіданні чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Проєкти рішень майбутньої сесії, на думку міського голови, є зрозумілими. Разом з тим, по одному з питань він особисто має намір пропонувати правки. Також деякі робочі земельні питання ще потребують додаткової перевірки з виїздом на місце – для чого у фахівців і депутатів ще є час.  

Серед порядку денного звертає на себе увагу один з пунктів питання №12, у якому йдеться про підготовку до знесення за рішенням суду недобудови «Дворянського зібрання» на Валу. Як пояснили на Погоджувальній раді, це рішення є технічним і необхідне для того, щоби можна було доручити профільному міському управлінню провести тендер і укласти договір на знесення з підрядною організацією.

На цей час ДВС вже проведені всі виконавчі дії, спрямовані на виконання рішення суду, однак у боржника відсутні активи, на які можна звернути стягнення, відсутній керівник і загалом це товариство не здійснює господарської діяльності. Тому ДВС залучатиме підрядника, договір з яким має укласти місто. Наразі Чернігів вже має розроблений «Проєкт підготовчих робіт по приведенню земельної ділянки площею 0,5447 га., розташованої за адресою: Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Музейна, 6а (між будинками № 6 та № 8) у придатний для використання стан шляхом знесення будівництва готельно-туристичного комплексу «Дворянське зібрання»».

З повним переліком питань порядку денного сесії та проектами рішень можна ознайомитися на веб-порталі Чернігівської міської ради в розділі «Публічна інформація».

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!