Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 лютого 2020 р.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»

       На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308 «Про затвердження Методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» (зі змінами), з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб,  їх об’єднань  оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року    № 143  «Про порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові» (далі – Проєкт) та аналіз регуляторного впливу даного акта.

        Розробник проєкту - Управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради.

        Підставою для розробки проєкту рішення  є  Закон України «Про благоустрій населених пунктів».

        Проект спрямований на удосконалення запровадженого механізму проведення конкурсу на укладання договору про пайову участь в утримання об’єкта благоустрою для здійснення дрібнороздрібної пересувної торгівлі.

        Проєкт рішення разом з аналізом  регуляторного впливу оприлюднюються в мережі Інтернет на офіційному web-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проєктів регуляторних актів».

        Зауваження та пропозиції до проєкту  рішення приймаються управлінням архітектури та містобудування Чернігівської міської ради у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою розробника: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82 (відповідальна особа - С. С. Калюжний).

 

Начальник управління архітектури
та містобудування
Чернігівської міської ради                                                                                               С. КАЛЮЖНИЙ                      
              

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!