Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 лютого 2020 р.

Тижневий дайджест від КП «Муніципальна варта»

+14
+11

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17

Традиційно під час розширеної наради з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств Чернігівської міської ради 11 лютого був заслуханий оперативний звіт КП "Муніципальна варта" про виконання приписів щодо порушень правил благоустрою на території міста Чернігова та виявлення нових зауважень за минулий тиждень.

За низкою адрес, де були зауваження, озвучені на нараді минулого тижня, недоліки виправлені. Відновлений пошкоджений паркан, прибрано металеві конструкції, вивезено повалене дерево у дворі по вул. Любецька, 21, пофарбовано двері на вході до під’їзду за адресою Пушкіна, 30 тощо:

При демонстрації світлини про виконану роботу на вул. Доценка, де працівники ОСББ прибрали металеву конструкцію для сушіння білизни, міський голова звернув увагу на те, що демонтаж не є самоціллю. Інакше скоро у деяких дворах не залишиться нічого. Доречним було б, за можливості, займатися саме відновленням. Більше того, на його думку, давно на часі встановлення єдиних стандартів щодо наявності, конструкції та розміщення у дворах багатоповерхівок Чернігова парканів, лавок біля під’їздів, інших конструкцій та елементів благоустрою.

При перегляді наступних світлин учасники наради обговорили питання того, як зробити вивезення великогабаритного сміття комунальними підприємствами більш раціональним.

Інші приклади виконаних робіт:

Серед нових приписів за тиждень - про необхідність відновлення пошкоджених парканів та лавок, вивезення сміття, ремонт дитячих майданчиків по вул.Рокосовського 4, Белова 23к.1, демонтаж металевих штирів за адресою Шевченка 45, 53-в та інші.

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!