Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 лютого 2020 р.

Названі перші п'ять будинків, де проведуть енергоаудит, щоб претендувати на участь у державній програмі


Фото № 1

У Чернігові в перших п’яти багатоквартирних будинках ОСББ впроваджуватимуть заходи з енергоефективності за Програмою Державної установи «Фонд енергоефективності». Сьогодні, 6 лютого, виконавчий комітет Чернігівської міської ради затвердив перелік перших таких об’єктів, де проводитимуть попередній енергетичний аудит та сертифікацію енергетичної ефективності будівель. Вартість цих робіт, на які необхідно 114 тис.грн, відшкодовуватимуть коштами міського бюджету міста Чернігова.

Начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц повідомив, що енергоаудит житлових будинків проводитиметься за адресами: пр.Перемоги,151-а, вул.Чернишевського,15, вул.Чернишевського,15-а, вул.Святомиколаївська,12, вул.Попудренка,12-б.

Він також зазначив, що наразі робляться перші кроки у напрямку термомодернізації таких будинків, але місто чекає внесення змін до Програми Фонду енергоефективності, а також підписання відповідного Меморандуму.

Як уже повідомлялося, у Чернігові змінами до міської Програми підтримки ОСББ спростили механізм впровадження заходів з енергоефективності у багатоквартирних будинках ОСББ задля їх участі у цій державній програмі. Відповідно до укладених з ОСББ договорів роботи з впровадження таких заходів здійснюватимуться комунальним підприємством «Новозаводське» Чернігівської міської ради.

Згідно з іншим сьогоднішнім рішенням виконкому управління житлово-комунального господарства міськради, як головний розпорядник бюджетних коштів, перерахує додатковий внесок міської ради у статутний капітал КП «Новозаводське» на відповідну суму для виконання зазначених вище робіт.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!