Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 лютого 2020 р.

5 лютого - п’ятдесят перша позачергова сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання


Фото № 1

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко ініціював скликання позачергової сесії міської ради для звернення до керівництва держави з приводу порядку оплати за газ. Про це він оголосив на щотижневій розширеній нараді 4 лютого, підписавши відповідне розпорядження безпосередньо перед її учасниками та в присутності журналістів.

На сьогодні цей порядок викликає нерозуміння і обурення споживачів. Про це надходить багато звернень, скарг. На практиці реалізується хибна логіка нарахування такої оплати, яка призводить до негативних результатів як щодо побутових споживачів, так і бізнесу, юридичних осіб. Потрібно, щоб у це питання вже втрутився Президент України, вважає чернігівський міський голова.

Отже, п’ятдесят перша позачергова сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання відбудеться 5 лютого 2020 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7). На розгляд сесії виноситься питання «Про звернення Чернігівської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, щодо усунення проблемних питань, зумовлених змінами в оплаті послуг з постачання та розподілу природного газу».

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!