Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 січня 2020 р.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Положення про оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Чернігова».

Повідомлення про оприлюднення  проєкту регуляторного акта -  рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Положення про оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Чернігова».

 

        Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Положення про оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Чернігова».

Розробник - управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради.

Проєкт рішення спрямований на врегулювання процесу визначення та встановлення порядку функціонування оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Чернігова та передбачає:

        встановлення умов організації та проведення конкурсу з визначення оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду та порядок організації функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському  автомобільному транспорті;

        врегулювання відносин організатора конкурсу, перевізників, суб'єкта господарювання, уповноваженого здійснювати справляння плати за транспортні послуги, в умовах впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

Підставою для розробки проєкту є Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про автомобільний транспорт», Закон України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті».

Проєкт рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

 Із текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитись в управлінні транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради за адресою: 14027, м. Чернігів, вул. Шевченка, 50.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються в управлінні транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради у письмовій формі, протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 14027,     м. Чернігів, вул. Шевченка, 50, (відповідальна особа – Рижий О. М.).

 

Начальник управління                                                                     О. РИЖИЙ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!