Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 січня 2020 р.

Щотижневий дайджест від КП «Муніципальна варта»

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Чернігові комунальне підприємство «Муніципальна варта» щотижнево перевіряє придомові території багатоквартирних будинків міста незалежно від обслуговуючої організації, контролюючи виконання управителями будинків вимог Правил благоустрою. 

Щотижня на розширеній нараді у Чернігівській міській раді керівник підприємства Віталій Хрустицький демонструє фотозвіт про виконання приписів та нові виявлені зауваження.

Традиційний фотодайджест показали на нараді і вчора, 21 січня.

Нагадаємо, що з січня цього року у місті діють нові Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова. За новими Правилами при виявленні причин та умов, що спричинили порушення благоустрою, видається офіційний документ – припис. Цей документ, у якому, зокрема, зазначаються пропозиції та строк на усунення виявлених порушень - обов’язковий для виконання особами, відповідальними за утримання об’єктів благоустрою. Крім того, порушення Правил благоустрою тягне за собою адміністративну відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!