Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 січня 2020 р.

Владислав Атрошенко: потрібно зосередитися на реальній роботі у місті, щоб забезпечити реальні зміни


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на щотижневій розширеній нараді в міській раді за участю керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств сьогодні, 21 січня, серед іншого висловив свою думку з приводу сканадальних аудіозаписів з робочої наради Прем’єр-міністра України з керівниками міністерств, які днями були "злиті" в інтернет і викликали суспільний резонанс. 

- Я хотів би, щоб ви почули мою думку з цього приводу, як вашого керівника. Те, що проводяться  таємні записи у кабінетах – це початок недоброї традиції. Я впевнений, що в усьому світі є бесіди різних форматів, де чиновники різних напрямків, керівники держави мають можливість висловлювати думку та спілкуватися з того чи іншого приводу. Ми не дуже багато чуємо таких записів по світу. Для мене це є неприйнятний та принизливий формат для країни, - зазначив він.

Окрім того, Владислав Атрошенко запропонував проаналізувати, на що суспільство звертає увагу в цих записах. Майже виключно - на якісь висловлювання. Хоча записи свідчать, що президентом задаються, в принципі, правильні питання. Але, на жаль, суть цих питань суспільство майже не зацікавила.

- Є падіння економіки та одночасне укріплення гривні. Воно при тому рівні економіки, який має Україна, не є природнім. Укріплення неприродніми досить високими темпами національної валюти дестимулює експорт. І, навпаки, стимулює імпорт та розігріває тенденцію охолодження своєї економіки, збільшення імпорту і т.д., - акцентував Владислав Атрошенко.

Разом з тим, за його словами, він хотів би в цьому випадку підтримати Прем’єр-міністра, якому лише за три місяці роботи важко було щось надприроднє продемонструвати, який би досвід у нього не був. А також Президента України, який абсолютно правильно відреагував на дану подію.  

- А нам з вами потрібно зосередитись більше на реальній роботі у місті, на формуванні реальної зрозумілої політики відповідного рівня керівника, і відповідній сфері. До прикладу, освіти, медицини, організації транспортних перевезень чи роботи міського голови. Тобто займатися реальною роботою, яка матиме реальні наслідки. Треба вести за собою ці галузі, вести за собою людей, робити реальні необхідні зміни, - додав міський голова, звертаючись до керівників структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!