Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 січня 2020 р.

Автобусний маршрут громадського транспорту №41 отримав перевізника на найближчі 5 років


Фото № 1

16 січня в Чернігівській міській раді відбувся конкурс на право здійснення перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №№ 2, 14, 22, 22-с, 36-с, 41.

Результатом конкурсу стало визначення перевізника для маршруту №41 (Готель «Україна» –  Хімволокно). У найближчі 5 років його обслуговуватиме комунальне підприємство «Чернігівське тролейбусне управління».

КП «ЧТУ» було єдиним перевізником, що подав заявку на конкурс. На обслуговування решти маршрутів претендентів не знайшлося. Проблема ця не нова: бажаючі здійснювати перевезення на цих маршрутах відсутні вже тривалий час. Тільки протягом минулого року конкурс на їх обслуговування безрезультатно проводився 4 рази.

Поки перевізник не визначений, два з цих маршрутів - №№ 22-с (ЗАЗ – Дачі (Рівнопілля)) і 36-с (КСК – Дачі (Жавинка)) – тимчасово і в межах своїх можливостей обслуговуватиме КП «ЧТУ».

Маршрути ж №14 (Залізничний вокзал – Яцево), №22 (Вул. Захисників України – Дачі (Рівнопілля)),та №2 (Дитячий світ – Дачі (Рівнопілля)) поки що не обслуговуватимуться.

Усі маршрути, які лишилися без перевізників, будуть виставлені на конкурс знову. Якщо бажаючих і далі не знайдеться – в управлінні транспорту планують збирати транспортну раду та не відкидають внесення змін у транспортну мережу міста.

Довідково: Заявки від перевізників на даний конкурс приймалися з 21 листопада по 20 грудня минулого року, оголошення про нього опубліковане в т.ч. на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради в рубриці «Анонси та оголошенн» та в друкованому змі – тижневику «7 днів» №47 від 21.11.2019.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відео телеканалу "Дитинець"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!