Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 січня 2020 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта –  
проєкту рішення Чернігівської міської ради
«Про внесення змін до Положення
про порядок залучення,  розрахунку розміру і використання коштів пайової участі  
у розвитку інфраструктури міста Чернігова у новій редакції»

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проєкт рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова у новій редакції» та аналіз регуляторного впливу,  розроблені управлінням архітектури та містобудування міської ради, оприлюднюються на офіційному вебпорталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Підставою для розроблення проєкту рішення є протокольне доручення постійної комісії Чернігівської міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (протокол № 49 від 21 листопада 2019 року).

Проєкт спрямований на сприяння покращення умов проживання мешканців міста Чернігова та зменшення грошових витрат мешканців квартир, загальною площею до 75 квадратних метрів, на їх реконструкцію або капітальний ремонт.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються управлінням архітектури та містобудування міської ради у письмовій формі протягом  одного місяця з дня його оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів,  вул. Коцюбинського, 82, каб. 203 (відповідальна особа - Калюжний С. С.).

 

 

Начальник управління
рхітектури та містобудування
Чернігівської міської ради                                                        С. КАЛЮЖНИЙ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!