Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 січня 2020 р.

Реєстрація на пробне ЗНО триває до 24 січня


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У випускних 11-х класах чернігівських шкіл цього року навчається майже 1700 учнів. Нагадуємо їм та їх батькам, що для реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання залишилося всього 12 днів. Зареєструватися для його проходження на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти потрібно до 24 січня.

Участь у пробному тестуванні – не обов’язкова, але допомагає учасникам краще підготуватися до реального ЗНО: перевірити свої знання, зрозуміти, як відбувається процедура на практиці, а також психологічно налаштуватися на проходження тестування. 

Пробне ЗНО проходитиме у дві сесії:

  • 21 березня – з української мови та літератури;
  • 28 березня – з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

Участь у пробному ЗНО є платною послугою. Вартість одного тестування — 150 гривень. З порядком реєстрації можна ознайомитися за посиланням.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест тільки з одного навчального предмета. Для кожного будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 2 березня повідомлять час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом — результати оцінювання за умови занесення відповідей до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Важливо, що реєстрація та участь у пробному тестуванні не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО, а його результати не будуть зараховані як оцінка за державну підсумкову атестацію та не впливатимуть на конкурсний відбір під час вступу до вищих навчальних закладів.

Прес-служба Чернігівської міської ради за матеріалами сайту Міністерства освіти та науки України

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!