Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 січня 2020 р.

Слухачі до Школи амбасадорів-2 у Чернігові набрані


Фото № 1

Слухачі до Школи амбасадорів-2 у Чернігові набрані. Про це повідомила заступник начальника міського управління культури та туризму Катерина Литвин. Як і минулого року, бажаючих було багато і група сформувалася буквально за лічені дні. Цього року з-поміж бажаючих дізнатися більше про рідне місто та стати амбасадором Чернігова організатори за мотиваційними листами обрали 25 учасників різного віку та професій.

Оскільки бажають навчатися набагато більше людей, ніж було місць, організатори будуть думати над подальшим розширенням проекту, додала Катерина Литвин. Рішення про це прийматимуть навесні. 

Як ми вже розповідали, перша Школа амбасадорів Чернігова, де навчали цікаво розповідати про історію нашого міста, створювати екскурсії та яскраво презентувати Чернігів, відкрилася при управлінні культури та туризму Чернігівської міської ради рік тому. 

Навчання другого набору чернігівської Школи амбасадорів стартуватиме вже з 18 січня. Навчальний курс триватиме з січня по травень. Учасники знайомитимуться з історією та культурою Чернігова, розроблятимуть нові екскурсійні маршрути, а також долучатимуться до загально-міських заходів у якості волонтерів.

До теми: Школа амбасадорів Чернігова оголошує другий набір

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу "Дитинець"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!