Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 січня 2020 р.

Міський голова подякував усім організаторам і учасникам міських новорічно-різдвяних святкувань


Фото № 1

З подяки всім, хто долучився до організації в Чернігові міських новорічно-різдвяних свят, розпочав першу цьогорічну розширену нараду сьогодні, 8 січня, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

До Чернігова на свята приїхало багато туристів – у тому числі гості з області, інших українських міст і з Білорусі. Міський голова запропонував наступного року офіційно розіслати по всіх громадах області запрошення для дітей на новорічні святкування в Чернігів. І підготувати для них, на різні вікові категорії, таку програму, щоб ця поїздка була цікавою.

Також, на думку міського голови, у добрих справах до новорічно-різдвяних свят місто могло би об’єднати сили і з місцевим бізнесом.

- Я думаю, що наступного разу під час святкування ми будемо зустрічатися з керівниками великих підприємств, щоб отримати якусь відповідну підтримку в організації свята. По тих напрямках, які їм будуть цікаві - зокрема, у заходах для дітей-сиріт, дітей загиблих учасників АТО. У нас є досить потужні підприємства, які історично таку підтримку здійснювали, - сказав він.

Але відповідну роботу з бізнесом, на думку Владислава Атрошенка, потрібно розпочинати не з 20 грудня, а, можливо, і з початку року.

Ще однією пропозицією міського голови є розширення наступного року території з новорічними розважальними локаціями і на пішохідну зону від площі до проспекту Перемоги та майданчику за ним. Щоб було цікавіше, можливо, там можна розмістити навіть і міську ковзанку. Але над цим ще треба думати, у тому числі і з огляду на можливі додаткові видатки, зауважив мер.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!