Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 грудня 2019 р.

Ялинки міського голови відбулися в Міському палаці культури Чернігова

+22
+19

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24
Фото № 25

Ялинка міського голови сьогодні, 26 грудня, зібрала в Міському палаці культури ім. В. Радченка чимало маленьких чернігівців. У нашому місті це щорічний захід, запрошення на який дається або як відзнака за досягнення в навчанні, або як підтримка, якщо дитина потребує додаткової соціальної уваги.  Сьогодні два таких свята зібрали близько тисячі дітей з родин учасників АТО, з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких загинули при виконанні службових обов'язків, дітей з інвалідністю. А напередодні, 24 грудня, таке ж свято відвідали переможці учнівських олімпіад і конкурсів, спортивних змагань, а також діти–сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. 

Привітати дітей з новорічними та різдвяними святами прийшов і Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Кожній родині він побажав міцного здоров’я, успіхів, найкращих вражень.

- Бажаю, щоб у ваших сім’ях було тепло та затишно. Щоб було тепло та затишно у нашому рідному Чернігові. Адже Чернігів – це наш рідний дім! – підкреслив міський голова.

У фойє Палацу маленьких гостей зустрічали казковий Дідусь зі Снігуронькою, яким діти розповідали віршики, та казкові герої-аніматори. Святковий настрій створювали й фотозони, різноманітні ігрові локації.

Маленьким глядачам показали новорічну циркову шоу-виставу «Зимова квітка», яка створена на основі танцювальних, акробатичних та музичних номерів за участю вихованців різних творчих студій та акторів Міського палацу культури. Це сімейне шоу для тих, хто хоче знову зануритися у дитинство, пригадати, що таке пустощі, веселий сміх. Маленькі відвідувачі у захваті спостерігали за яскравим дійством у виконанні понад 100 артистів.

Після концертної програми кожна дитина отримала від міста святковий подарунок.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!