Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 грудня 2019 р.

Розпочалося засідання 49-ої сесії Чернігівської міської ради 7-го скликання

+8
+5

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11

У залі засідань Чернігівської міської ради (вул. Магістратська, 7) розпочалося засідання сорок дев’ятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання. Присутні - міський голова Владислав Атрошенко, секретар міської ради Наталія Хольченкова і 34 депутати.

На початку пленарного засідання оголосили про обрання депутата Чернігівської міської ради Дмитра Койдана наступним по черговості від Чернігівської міської організації Політичної партії «Самопоміч». Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко побажав новообраному депутату наснаги та успіхів у роботі, а також вручив йому посвідчення та нагрудний знак.

Крім того, міський голова проінформував про виключення зі складу фракції політичної партії "Наш край" міської ради депутатів Наталії Хольченкової та Вікторії Овчаренко.

Владислав Атрошенко також урочисто вручив грошові нагороди кращим чернігівським спортсменам.

На розгляд сесії винесені наступні питання:

  1. Проект рішення міської ради "Про результати діяльності Чернігівської місцевої прокуратури"
  2. Проект рішення міської ради "Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції"
  3. Проект рішення міської ради "Про Порядок виявлення, обстеження та вжиття відповідних заходів щодо усунення дефектів технічного стану багатоквартирних жилих будинків у місті Чернігові у новій редакції"
  4. Проект рішення міської ради "Про внесення змін до міської комплексної цільової програми «Місто Чернігів – дружнє до сім’ї та дітей» на 2019-2023 роки"
  5. Проект рішення міської ради "Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду"
  6. Проект рішення міської ради "Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів інженерної інфраструктури"
  7. Проект рішення міської ради "Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2020 році"
  8. Проект рішення міської ради "Про затвердження назви провулка міста"
  9. Проект рішення міської ради "Про внесення доповнення до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік"
  10. Проект рішення міської ради "Про затвердження Положення про управління капітального будівництва Чернігівської міської ради"
  11. Проект рішення міської ради "Про орієнтовний план роботи міської ради на 2020 рік"
  12. Проект рішення міської ради "Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у місті Чернігові на 2020 рік"
  13. Проект рішення міської ради "Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 29 листопада 2018 року № 36/VII-33 “Про міський бюджет на 2019 рік” зі змінами і доповненнями (№ 38/VII-6, № 39/VII – 14, № 40/VII – 8, № 41/VII – 10, № 42/VII – 15, № 43/VII – 8, № 44/VII – 17, № 46/VII – 19, № 48/VII - 21)"
  14. Проект рішення міської ради "Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 28 листопада 2019 року № 48/VII-25 “Про міський бюджет м. Чернігова на 2020 рік”"
  15. Проект рішення міської ради "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, для ведення особистого селянського господарства та для будівництва індивідуальних гаражів"
  16. Проект рішення міської ради "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва та для будівництва індивідуальних гаражів"
  17. Проект рішення міської ради "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам"
  18. Проект рішення міської ради "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам"
  19. Проект рішення міської ради "Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам"
  20. Проект рішення міської ради "Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення"
  21. Проект рішення міської ради "Про визначення переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами"
  22. Про депутатські запити.
  23. Різне.

Додатково до порядку денного включене звернення до керівництва держави та народних депутатів України, обраних від Чернігівської області, щодо розробки Державної програми забезпечення пожежної безпеки на об’єктах закладів освіти, культури та охорони здоров’я.

У зв’язку з обранням Дмитра Койдана депутатом міської ради, будуть внесені зміни до рішення міської ради про утворення постійної комісії з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції.

Крім того, за пропозиціями 5 постійних комісій зняте з розгляду питання №21 проекту порядку денного - «Про визначення переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами».

Пряма трансляція пленарного засідання – на ФБ-сторінці прес-служби міської ради та на офіційному вебсайті міськради.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!