Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 грудня 2019 р.

Олександр Ломако: разом з професійністю та порядністю маємо служити громаді Чернігова

+38
+35

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24
Фото № 25
Фото № 26
Фото № 27
Фото № 28
Фото № 29
Фото № 30
Фото № 31
Фото № 32
Фото № 33
Фото № 34
Фото № 35
Фото № 36
Фото № 37
Фото № 38
Фото № 39
Фото № 40
Фото № 41

Сьогодні в Чернігівській міській раді відбулися урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування, яке щорічно відзначається 7 грудня. З професійним святом усіх співробітників від імені Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка привітав його заступник Олександр Ломако. Він подякував усім за роботу, побажав здоров’я та сімейного благополуччя.

- Місцеве самоврядування налічує багато століть, і ми можемо пишатися великими здобутками наших предків, які працювали на посаді міських голів, на посаді органів місцевого самоврядування. Здобуття Магдебурського права стало початком місцевого самоврядування у Чернігові. І зараз під час децентралізації, яка сподіваюся у нашій державі буде незворотною, ці повноваження набувають особливого сенсу, тому що у нас є дуже велика відповідальність перед громадою міста у багатьох сферах. Велика подяка вам всім за роботу, бажаю самовдосконалюватися, працювати на покращення своїх навичок та здібностей для того, щоб ця робота була ще більш якісною. Під час звіту міський голова назвав одним з головних гасел своєї діяльності – «Чернігів понад усе!». Саме це має бути запорукою нашої роботи. І разом з професійністю та порядністю маємо служити громаді Чернігова. Я вас всіх закликаю саме цим керуватися під час нашої роботи, - зазначив у своєму виступі Олександр Ломако.

Він також повідомив, що сьогодні міський голова перебуває у Києві на щорічній презентації результатів опитування по всім обласним центрам щодо якості наданих послуг у різних сферах, починаючи з освіти, медицини, культурного життя та благоустрою міста, стану доріг та тротуарів тощо. Таке дослідження проводиться вже п’ятий рік поспіль.

- Цього року Чернігів увійшов у п’ятірку міст України серед усіх обласних центрів. Кілька років тому ми починали з першої двадцятки. Але зараз за чотири роки роботи Чернігів піднявся в ТОП-5. І сьогодні відбудеться презентація цієї роботи. Я вважаю, що це досягнення як міського голови, так і всіх тут присутніх. Всієї команди, яка працює в Чернігові. Це гарна нагорода та подарунок нам всім, а також всій громаді міста Чернігова, саме до Дня місцевого самоврядування. За цим результатом дійсно стоїть потужна робота великої команди, до якої я причисляю не тільки тих, хто безпосередньо є працівниками та працівницями місцевого самоврядування, а й працівників сфери житло-комунального господарства, освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, які своєю роботою спільні з нашою командою. А цих людей майже 20 тисяч. Всі вони контактують з нашими містянами, і від них та їхньої роботи дуже багато залежить, - підкреслив заступник міського голови.

Після привітань за видатні заслуги у галузі спорту та сприяння просуванню позитивного іміджу міста Чернігова в Україні та за кордоном Олександр Ломако вручив відзнаку – Почесний громадянин міста Чернігова Олені Костевич. Всім відомо, що вона спортсменка штатної збірної команди України з кульової стрільби, Олімпійська Чемпіонка 2004 року, дворазова бронзова призерка ХХ Олімпійських ігор 2012 року, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів світу та Європи, "Заслужений майстер спорту України".

- Олена Костевич – гарний приклад для того, щоб всі чернігівці, всі працівники ставили такі високі стандарти перед собою, бо тільки тяжка робота і виснажливі тренування приводять до результатів. Тому, давайте, будемо всі чемпіонами, і старатися прагнути до цього, - зазначив заступник міського голови.

Після привітань кращим працівникам Чернігівської міської ради Олександр Ломако вручив відзнаки облдержадміністрації, обласної та міської рад.

На сьогодні у міській раді загалом працюють 346 співробітників, з них посадових осіб – 323. Магістрів державного управління тут 48, у тому числі 10 – випускники Національної академії державного управління при Президентові України. Середній вік працюючих становить 36-45 років: 230 осіб – молодь віком до 45 років. Також у Чернігівській міській раді та її виконавчих органах працюють ті, хто удостоєний звання «Заслужений працівник соціальної сфери України» - Борис Атрощенко та «Заслужений лікар України» - Владислав Кухар.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!