Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 грудня 2019 р.

До уваги водіїв! Вносяться зміни в організацію дорожнього руху в районі вулиць Ремісничої та Коцюбинського


Фото № 1

З метою оптимізації дорожнього руху, для розвантаження ділянок вулиць Ремісничої та Коцюбинського від транспортного потоку, вносться зміни до організації дорожнього руху на цих вулицях.

Від 7 грудня 2019 року на ділянці дороги вул. Ремісничої від вул. Князя Чорного до вул. Коцюбинського запроваджується односторонній рух у напрямку до вул. Коцюбинського. На вул. Ремісничій від вул. Коцюбинського до просп. Перемоги - двосторонній рух.

Також на ділянці дороги вул. Коцюбинського (від  вул. Ремісничої до вул. Гончої) з 14 грудня запроваджується односторонній рух у напрямку до вул. Гончої.

Таке рішення ухвалив сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

Коментуючи рішення, чернігівський міський голова сказав, що вулиця Реміснича після ремонтів і реконструкцій буде двосторонньою від вул. Мазепи до Коцюбинського, тобто на максимально великому її відрізку. Зробити вулицю Ремісничу двосторонньою по всій її довжині хотілось би, але є дві причини організувати рух авто інакше. Перша – відсутність місць для парковки на тій ділянці, яку врешті вирішено зробити одностороньою. Друга – у разі організації двостороннього руху там неможливо буде влаштувати велодоріжку. Врахували також те, що значного трафіку автомобілів на цьому кінці Ремісничої все-таки немає.

Схема організації дорожнього руху по вул. Ремісничій

Схема організації дорожнього руху по вулицях Коцюбинського - Мстиславській (частина 1)

Схема організації дорожнього руху по вулицях Коцюбинського - Мстиславській (частина 2)

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!