Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 листопада 2019 р.

Представники Чернігівської міської ради беруть участь у Регіональному інноваційному форумі

+14
+11

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17

У Чернігові сьогодні, 22 листопада, вперше проходить Регіональний інноваційний форум, організаторами якого є Чернігівська обласна державна адміністрація та Державна інноваційна фінансово-кредитна установа. Тема форуму: «Формування ефективної інноваційної екосистеми як складової інвестиційного розвитку регіону».

Участь у ньому бере й делегація фахівців Управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради.

У конференц-залі АТ «Полікомбанк» зібралися науковці, автори startup проектів, підприємці, експерти у сфері інновацій, органи влади. Під час панельних дискусій вони обговорюватимуть актуальні тенденції інноваційного розвитку, екосистему інновацій: наука – інновації – бізнес, наявні фінансові інструменти підтримки інновацій та підприємництва, регіональну інфраструктуру для розвитку підприємницьких ініціатив та створення інноваційних продуктів. Учасники також обмінюватимуться досвідом, презентуватимуть інноваційні рішення.

Крім того, голова Чернігівської облдержадміністрації Андрій Прокопенко та заступниця голови правління Державної інноваційної фінансово-кредитної установи Яна Підлісна урочисто підписали Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво. Метою підписання цього Меморандуму є створення основи для співпраці та обміну інформацією, а також зміцнення зв’язків у сфері інноваційно-інвестиційного співробітництва та визначення наявних можливостей та проектів з метою заохочення інвестицій в сектори економіки України.

Також у рамках Форуму будуть підведені підсумки конкурсу інноваційних проектів «Краща інноваційна розробка регіону». До прикладу, серед конкурсних робіт чернігівців: «Мобільний додаток інтерактивної 2D гри «MyFinLab», який направлений на підвищення рівня фінансової грамотності молоді; «Біологічний препарат Хетомік – ефективний засіб захисту сільськогосподарських рослин від збудників хвороб та підвищення їх продуктивності»; «Пристрій контролю концентрації аргону в склопакетах».

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!