Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 листопада 2019 р.

Відомі чернігівці надихають своїм прикладом старшокласників


Фото № 1

Відомий чернігівський спортсмен-біатлоніст, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту, депутат міської ради Андрій Дериземля на зустрічі з учнями школи № 3 розповів про свою історію успіху, перемог та поразок.

Як уже повідомлялося, Чернігів долучився до всеукраїнського соціального проекту «Історія успіху». Під час зустрічей зі школярами та студентами відомі та успішні особистості різних сфер діяльності розповідатимуть про своє життя, основні досягнення та мрії, а також про те, що треба робити, щоб місто та країна загалом стали успішними та процвітаючими.

Тож першим спікером став переможець та призер етапів Кубка Світу, учасник п’яти олімпійських ігор, кілька разовий призер Чемпіонатів Європи з біатлону Андрій Дериземля. Діти поцікавилися у нього про факти його дитинства, хоббі, стосунки з друзями та родиною.

- Кожна людина це особливість. У кожного свій індивідуальний тип характеру, своє бачення і мислення. Але без наполегливості, без концентрації і без визначеної мети, цілі або мрії досягти результатів буде складно, - зазначив він.  

Громадський соціальний проект «Історія успіху» започаткований у грудні минулого року. Вже успішно реалізований у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові. Також він направлений на виявлення в молодіжному середовищі «зірочок», подальше їх навчання і залучення в соціально-активне життя міста й країни. Координатором цього проекту у Чернігові є член Молодіжної ради при чернігівському міському голові Марія Дубровіна.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу "Дитинець"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!