Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2019 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – Правил благоустрою


Фото № 1

 

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Чернігівської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції» та аналіз регуляторного впливу цього акта, розроблений управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

Проект регуляторного акта спрямований на удосконалення нормативно-правового регулювання відносин у сфері благоустрою міста, належного утримання та раціонального використання його території, забезпечення чистоти та порядку в місті.

Підставою для розробки проекту рішення є Закон України «Про благоустрій населених пунктів», Типові правила благоустрою території населеного пункту, затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 27.11.2017 № 310.

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів» https://chernigiv-rada.gov.ua/reg-polityka-opryludnennya/.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: вул. Реміснича, 19, м. Чернігів, 14000; e-mail:[email protected]; відповідальна особа – Я. КУЦ).

 

 

Начальник управління житлово-
комунального господарства
Чернігівської міської ради                                                                               Я. КУЦ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!