Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 листопада 2019 р.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення тарифу на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів»

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення  виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення тарифу на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів»

 

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення тарифу на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів» (далі - Проєкт) та аналіз регуляторного впливу даного акта.

Розробник проєкту - управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради.

Проєкт рішення розроблений з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2010 № 258 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів», наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 18.08.2010  № 287 «Про затвердження переліку основних послуг з утримання майданчиків для платного паркування», спрямований на встановлення економічно обґрунтованої вартості послуг з користування майданчиками для паркування в м. Чернігові, що надаються комунальним підприємством «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради.

Проєкт рішення разом з аналізом  регуляторного впливу оприлюднюються в мережі Інтернет на офіційному web-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Регуляторна політика», підрозділ «Оприлюднення проєктів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проєкту  рішення приймаються управлінням економічного розвитку міста Чернігівської міської ради у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою розробника: 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7 (відповідальна особа - В. П. Ярещенко).

 

 

 

Заступник начальника управління -

начальник відділу економіки підприємств

комунальної власності та цінової політики

управління економічного розвитку

міста Чернігівської міської ради                                                    В. ЯРЕЩЕНКО

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!