Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 листопада 2019 р.

7 листопада - день жалоби у Чернігові


Фото № 1

У Чернігові 7 листопада оголошується днем жалоби для вшанування пам’яті померлого під час виконання військового обов’язку у зоні проведення операції об’єднаних сил чернігівця Ребенка Олега Вікторовича, молодшого сержанта Збройних Сил України. Також - пам’яті військовослужбовців–учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України. Відповідне розпорядження сьогодні підписав заступник міського голови Олександр Ломако.

Завтра на знак скорботи за загиблим на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста буде приспущений Державний Прапор України з чорною стрічкою.

Крім того, на території міста обмежується проведення розважально-концертних заходів. Забороняється звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Олега Ребенка не стало 4 листопада. Йому було 28 років. Орієнтовний час та місця проведення прощальних заходів: о 9.00 год. - морг (вул. Пирогова, 16); о 10.00 год. – Катерининська церква; об 11.30 – цвинтар, Яцево.

Вічна пам'ять Герою! Глибокі співчуття рідним та близьким...

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!