Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 жовтня 2019 р.

Місто Чернігів долучається до соціального проекту «Історія успіху»

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Про його мету та шляхи реалізації говорили на прес-конференції сьогодні, 30 жовтня, у конференц-залі по вул. Кирпоноса, 9. Спікерами цієї зустрічі були один із найуспішніших сучасних українських біатлоністів, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту, депутат міської ради Андрій Дериземля та координатор всеукраїнського соціального проекту «Історія успіху» у Чернігові Марія Дубровіна.

У рамках цього проекту проводитимуться зустрічі школярів старших класів і студентів з відомими та успішними особистостями різних сфер діяльності. Під час спілкування молодь Чернігова матиме можливість дізнатися історію успіху, а також про те, що треба робити, щоб місто та країна загалом стали успішними та процвітаючими.

Проект направлений на виявлення в молодіжному середовищі «зірочок», подальше їх навчання і залучення в соціально-активне життя міста й країни. У Чернігові проект реалізується за підтримки Чернігівської міської ради.

Соціальний проект «Історія успіху» започаткований Ігорем Болдіним у грудні минулого року. Вже успішно реалізований у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!